Judetul Sibiu

NOU!
Va anunțăm că Festival-concurs CDIdei in carti la nivelul judetului Sibiu se va desfasura pe parcursul a doua zile pentru a da posibilitatea participarii tuturor echipajelor in funcție de orarul scolar.
Cei care studiaza dupa- amiaza sau doresc sa participe dimineata la Festival, sunt asteptati vineri,  26 mai 2017, intre orele 9-14, iar cei care studiaza dimineata sau doresc sa participe dupa-amiaza, sunt asteptati luni, 29 mai 2017, intre orele 13-18. Vom face ulterior o planificare a prezentarii in functie de numarul echipelor participante.
Festivalul la nivel judetean va avea loc la Casa Corpului Didactic Sibiu, str. Turismului 15.

Pentru a eficientiza activitatea, îi rugăm pe coordonatorii echipelor de elevi să completeze în mod corespunzător tabelul de la link-ul https://docs.google.com/spreadsheets/d/17NBBG4bSunrjwvMHaEygVSvxLbyHHUfRUPpzlONdKJo/edit?usp=sharing

și să  modifice dacă au intervenit schimbări în echipele de elevi, lucrare, obiect confecționat s.a, iar pe responsabilii de la nivelul unității îi rugăm să coordoneze  și să monitorizeze activitatea de completare a acestui document. Documentul va fi completat pana cel tarziu in data de 21 mai 2017, ora 24.

ATENTIE! Aceste informatii vor fi utilizate pentru completarea diplomelor de participare. Va rugam sa completati cu atentie. In situația in care  ati completat gresit, diplomele nu vor fi refacute.  Echipele de elevi pentru care nu  vor fi completate rubricile de participare si data, nu vor fi inscrise la etapa judeteană a Festivalului.

Advertisements