Pregatirea Festivalului -concurs “CDIdei în cărți”, etapa județeană

Dragi participanți și participante la Festivalul -concurs  “CDIdei în cărți”,

UPDATE! Doar echipajele de elevi pentru care s- au respectat în totalitate criteriile  din anexa 1 din Metodologie vor putea participa la etapa județeană a Festivalului – concurs.

Vă anunțăm că , datorită faptului ca zilele de 1 si 2 iunie 2017 sunt declarate libere, vom decala, mai târziu cu o săptămână, toate activitățile din cadrul Festivalului.

Ca urmare a acestor modificări, Festivalul concurs  “CDIdei în cărți” la nivel județean se pot desfășura până în data de 2 iunie 2017, iar la nivel regional, Festivalul  se va  desfășura vineri, 9 iunie 2017  (în loc de 2 iunie 2017) începând cu ora 10, în holul Bibliotecii Județene “Astra” din Sibiu, clădirea B (clădirea nouă) din str. G. Baritiu nr. 5-7.

Festivalul județean va fi coordonat în fiecare județ de casele corpului didactic din cele 5 județe participante (Sibiu, Cluj, Gorj, Mureș, Suceava).  Pentru desfășurarea Festivalului la nivel județean, vă invităm să luați legătura cu membrii echipei de proiect din fiecare județ.

Instrumentele de evaluare precum și procedura de derulare a Festivalului la nivel județean vor putea fi accesate din data de 20 mai 2017 de pe pagina Metodologie, formulare și șabloane.

Am creat o pagină în care veți găsi toate informațiile necesare desfășurării în condiții optime a Festivalului județean (click aici)

Mihaela Carmen SEUȘAN, manager de proiect

 

Advertisements

One thought on “Pregatirea Festivalului -concurs “CDIdei în cărți”, etapa județeană

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s