Pregătirea Festivalului interjudeţean

Va anunţăm că, în data de 5 iunie 2015, va avea loc Festivalul interjudetean “CDIdei in carti” la Biblioteca Judeţeană “Astra” din Sibiu, Corpul B.
Pentru că s-au înscris foarte multe echipe şi pentru că spaţiul nu permite accesul decât pentru  maximum 50 echipe, e necesar să planificăm prezentările elevilor în doua ture: una de la 9 la 12 si cealaltă de la 13 la 16.
Pentru a organiza optim acţiunea din data de 5 iunie, am trimis un mail coordonatorilor elevilor să completeze corespunzător, până cel târziu în data de 30 mai 2015, un tabel cu informaţiile necesare pregătirii Festivalului.  În situaţia în care nu aţi primit mesajul, vă rog să mă contactaţi prin mail sau telefonic (mihaela.seusan@gmail.com).
Vă recomandăm, de asemenea, să îi sprijiniţi pe elevi în pregătirea prezentărilor şi să le evaluaţi produsele înainte de a-i înscrie la Festivalul interjudeţean. Doar echipele care  respectă cerinţele vor participa la Festivalul interjudetean.

Responsabilii din fiecare unitate de învăţământ vor face demersurile procedurale ecesare pentru deplasarea în siguranţă a elevilor.

Vom  reveni, cel târziu până în data de 30 mai 2015, cu listele cu elevii si coordonatorii pentru a le valida cat mai urgent posibil în vederea tipăririi diplomelor de participare.
Vă dorim numai bine.
Mihaela Seuşan, manager de proiect.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s